top of page

Scherpste rente, beste voorwaarden en lage bemiddelingskosten voor het verkrijgen van 'n maatwer

U kunt bij ons al een hypotheek sluiten, mits u voldoet aan de geldende acceptatievoorwaarden, tegen een rentepercentage van 1,75% voor een 30 jaar rentevast periode. Dit op basis van een dertigjarige annuïteitenlening met NHG (Nationale Hypotheekgarantie).

Dat betekent bij een leningsbedrag van € 280.000,-- een maximale bruto woonlast van € 1.000,28 per maand. Ofwel 30 jaar lang dezelfde bruto woonlasten. Vergelijkt u dat eens met het huren van 'n ééngezinswoning, waarvan de huurprijs jaarlijks stijgt.

Uiteraard maakt uzelf de keuze voor de bij u passende rentevast termijn. Bij een rentevastperiode van 10 jaar kunnen wij op dit moment zelfs een rente aanbieden van 1,09%.

Wij werken samen met een 30-tal hypotheek banken en selecteren voor onze relaties de banken met de beste voorwaarden. Wij begeleiden U van A-Z in het hypotheekaanvraagproces. Met andere woorden, vanaf het 1e contactmoment tot en met de afspraak bij de notaris voor het passeren van de hypotheekakte. Uiteraard kunt u als relatie ook volledig gebruik maken van onze nazorg.

Onze bemiddelingskosten zijn éénmalig € 1.995,00 (tarief 2020 voor particulieren) en daarin is naast het advies- en de bemiddelingswerk voor het verkrijgen van de hypotheek, ook het advies voor de overlijdensrisicodekking en de woonlastenverzekering inbegrepen. Andere hypotheekbemiddelaars vragen al gauw € 500,-- tot zelfs € 1.500,-- meer voor deze dienstverlening.

Wij hebben ons gespecialiseerd in hypotheken voor particulieren , beginnende ondernemers met minder dan drie jaarrekeningen, flexwerkers/uitzendkrachten en het behulpzaam zijn van ex-partners bij het verkrijgen van ontslag van de hoofdelijke aansprakelijkheid.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening inzake hypothecaire financieringen, nodig ons dan een keertje uit voor een kosteloos informatief gesprek.

Eerdere blogs
bottom of page