top of page
Discussing the Numbers

Financieel advies

Een nieuwe woning, een verbouwing, ontevreden over uw huidige hypotheek(vorm) of gewoon behoefte aan extra financiële ruimte ?

SmartVerzekeren begeleidt haar klanten ook met financiële advisering. Dit bespaart hen vaak heel veel geld.
 

Wist u dat?
Rood staan bij de bank! Wist u dat een bank hiervoor al gauw 10% of meer rente vraagt. Dit terwijl een financiering bij diezelfde bank ook mogelijk is

tegen 7 of 8 % rente.
 

Aan het gebruik van een creditcard zijn over het algemeen extra kosten verbonden en u betaalt ook een hoge rentevergoeding.

Veel mensen betalen zonder omkijken maandelijks een behoorlijk bedrag aan abonnementskosten, zonder dat zij van de bijbehorende dienstverlening gebruik maken.
 

Eén op de twee Nederlanders heeft een persoonlijke lening, continue krediet of (auto)financiering tegen een rentepercentage dat gemiddeld 2 tot 5 % hoger ligt dan gebruikelijk. Al dan niet gekoppeld aan de aflossingsvorm op basis van een dure levensverzekering of een mogelijk onterecht verplicht gestelde woonlastenbeschermingsconstructie. 

 

Ons advies


Door zaken niet goed af te stemmen verliest u jaarlijks op deze wijze heel veel geld. Gewoon zonde van uw duur verdiende geld ! Ga eens een uurtje met een financieel specialist van SmartVerzekeren aan tafel zitten en laat uw persoonlijke financiële plaatje in kaart brengen.

In de meeste gevallen kan dat u veel geld besparen.

 

Heeft u een vraag over een hypotheek of financiering, schroom niet dan even contact met ons op te nemen. 0180-200200 of per mail info@smartverzekeren.nl

bottom of page