top of page

Hypotheek en duurzaamheid

We worden vandaag de dag overspoeld met informatie over verduurzaming van de woning. Er zijn heel veel energiebesparende mogelijkheden. Zoveel dat we kunnen zeggen dat velen van onze relaties "door de bomen het bos" niet meer zien.

Ik kan in deze blog natuurlijk een volledige uitleg gaan geven van alle opties die er zijn om energiebesparingmogelijkheden ( zoals warmtepomp, isolatieglas, zonnepanelen) middels een hypothecaire financiering en/of krediet te financieren. Daarnaast kan ik u gaan wijzen op de te behalen besparingen in euro's, waarbij eveneens is aan te geven hoe snel u uw investering terugverdient.

Maar andere partijen hebben deze informatie al uitvoerig ter beschikking gesteld. In dat kader verwijs ik u bijvoorbeeld naar de website van vereniging Eigen Huis : www.eigenhuis.nl/energie.

Nu is voor iedereen de persoonlijke financiële situatie natuurlijk anders. Woont u in een koop- of huurwoning. Is er sprake van aanschaf middels eigen geld of middels een financiering. Met name voor het laatste kunt u gebruik maken van onze expertise. Wij helpen u graag op weg in dit oerwoud van regels en

financiële mogelijkheden. Wij doen zaken met banken als BLG wonen, Triodos, ASR, Florius en velen anderen. Wij doneren vanaf 2020 als bedrijf jaarlijks een financiële bijdrage in duurzaamheidsprojecten, gerelateerd aan het aantal door ons behandelde verduurzaamheidsdossiers

Zo helpen wij enerzijds u en anderzijds helpen wij elkaar om er een gezonde wereld van te maken.

Eerdere blogs
bottom of page